Vælg en side
GSA Secure skifter navn til Alarmselskabet

GSA Secure skifter navn til Alarmselskabet

I erkendelse af at folk havde svært ved at huske vores navn, har bestyrelsen af nu “Alarmselskabet” besluttet at skifte navn, til en navn som forhåbentlig er nemmere at huske! Fortæller Adm. Dir René Rodam til os. Vi vil efter sommerferien 2020 lancere flere nye produkter under navnet Alarmselskabet. Bl.a et nyt koncept til at skabe større tryghed for detailbutikkerne. Det har vi givet navnet “Bærbar Butiksalarm”: Dette nye koncept har store forventninger til og ser frem til at kunne hjælpe mange utrygge butiksansatte.

Slut med Telefon Transformer

Slut med Telefon Transformer

Siden 2012 har Telefon Transformer via Amazon solgt flere tusinde enheder. Men salget har den sidste tid været dalende og da vi stod over for at skulle bestille en ny batch hjem, valgte vi at lukke det ned. Men vi har være utrolig glade og stolte over at kunne udvikle, promovere og sælge så mange enheder over det meste af Europa. Der var mange som for starten sagde at TT ikke kunne sælges. Det kunne den heller ikke i Danmark. Men Italien og især Tyskland var stor aftagere af Telefon Transformere. Men nu er det lukket ned og der kommer desværre ikke flere til salg. Samtidig lukker og slukker Nine Lives Technology hvis eneste formål var at udvikle TT.

Sælger på Amazon som aldrig før

Sælger på Amazon som aldrig før

Rodams har nu igennem et par år solgt Telefon Transformer via Amazon, i hele EU med fokus på henholdsvis Tyskland og Italien. I begyndelsen gik salget lidt trægt, da det er en STOR opgave at bryde igennem, med de mange elektronikprodukter, som Amazon tilbyder på deres platform. Men i løbet at 2018 er salget kun steget og steget… Ved brug af Amazon’s interne markedsføringsplatform, har vi ofret en smule midler og konverteret ikke mere end 5% kliks om til salg. Dette er vi rigtig godt tilfredse med og betyder at vi vil forsøge at lancere en ny TT til det amerikanske marked i løbet af 2019.

https://ninelivestech.com/

GSA Secure er klar til launch

GSA Secure er klar til launch

Efter godt og vel halvandet år, gået med test og atter test og opbygning af brand, er GSA secure nu endelig klar til “take off”. Ikke alle features er bygget på vores Alarmplatform endnu. Men i et tæt samarbejde med, Applicate IT, forventer vi at have alle systemer klar, i løbet af de næste par måneder. Vi ser frem til at kunne fremvise det endelige resultat. GSA Secure’s mål er at blive danskernes foretrukne selskab når det gælder den personlige sikkerhed. Vi glæder os meget til, for alvor at byde alle danske virksomheder, indenfor i den helt “nye” alarmplatform. Som gør det muligt at koordinere næste 100 vagtselskaber og mere en tusinde vagter over hele Danmark. Vi går en ny spændende fremtid i møde.

https://gsasecure.dk/

Snakey Games får nyt design

Snakey Games får nyt design

Så er tiden inde til at skifte layout på Snakey Games. Web-siden får nyt layout, men selve spillet forbliver det samme. Et sjovt og underholdende brætspil for hele familien. Har du endnu ikke prøvet at spille Snakey, kan vi varmt anbefale dig at give det et forsøg. Det er ganske gratis og der er mange timers underholdning for voksne, især sammen med børn!! Spillet hentes via web-siden og printes ud på et A4 ark på en almindelig printer. Så er du hurtigt klar til at spille…

http://snakeygames.com

Nyt retail koncept inden for elektronik

Nyt retail koncept inden for elektronik

Rodams Innovation arbejder intensivt på at realiserer et koncept, som vi har udviklet over et stykke tid. Elektronikken bliver et helt nyt retail mekka inden for elektronik og gadgets. Du kan godt begynde at glæde dig – det bliver fantastik og det bliver kæmpe STORT.

Vi leder derfor med lys og lygte efter kompetente folk og investorer som vil være med til at iværksætte dette nye koncept. Vi kan af konkurrencehensyn ikke her fortælle alt om konceptet, men skulle det have din interesse, er du altid velkommen til at give os et telefonopkald. Vi byder også gerne på en kop kaffe, hvor vi kan gennemgå alle konditioner og betingelserne, for et eventuelt samarbejde. Vi håber at høre fra dig!

http://elektronikken.com/

GSA skifter navn

Vi har besluttet at skifter navnet på vores alarmselskab. Mange havde udtrykt deres frustration over ikke kunne huske navnet. Det har vi nu tage konsekvensen af og skifter fra Global Safety Alarm til kort og godt GSA Secure. Håber det falder i god jord og bedre kan huskes af vores kunder og samarbejdspartnere.

gsasecure.com